Pilots

Concept handreikingen en praktijktest

Op dit momenten ontwikkelen we de handreikingen in conceptvorm. De klankbordcommissie van dit project adviseert op inhoud en vorm van de handreikingen, en de belangrijkste uitgangspunten voor het testen in de praktijk binnen bedrijven.

Deelnemers aan de brainstormsessies krijgen de concepthandreikingen eveneens toegestuurd om op te reageren. Mocht je deze ook willen ontvangen, stuur ons dan komende week een e-mail.

 

Wil jouw organisatie de handreikingen testen?
Of een bedrijf uit je netwerk?

Deze flyer biedt de eerste informatie over hoe de praktijktest eruitziet. We zoeken organisaties waar zowel mensen in loondienst als zelfstandigen werken, beide met langdurige klachten na een doorgemaakte COVID-19 infectie. Als je ons een mail stuurt met daarin vermeld welke organisatie interesse heeft voor deelname aan de praktijktest, dan sturen we je uitgebreidere informatie toe. In totaal kunnen 3 organisaties deelnemen. Met dank aan de steun van ministerie van SZW zijn aan deelname geen kosten verbonden voor de organisatie.

https://www.werkgezondheid.nl/wp-content/uploads/2021/01/Flyer_praktijktest_handreikingen_werkbehoud_COVID19_jan2021.pdf

Contact:

Paul Baart, 06-53 92 15 98

Tamara Raaijmakers, 06-300 29 795

of klik op envelope voor een mail bericht:

Commissie Werk Gezondheid
Regentesselaan 24, 3818 HJ Amersfoort
info@werkgezondheid.nl